Menu      

A legjobb flash loaderek gyűjteménye

Bár sajnos a PrettyLoader oldalt már nem frissítik mégis hét év több mint 100 laoder design-ját lehet megtekinteni az oldalon a mai napig.
A PerettyLoader azért jött létre 2009-ben, hogy az addig összegyűjtött igen szép flash loadereket végre egy helyen láthassa a nagyközönség. De ahhoz, hogy megértsük miről is szól, az oldal először tudnunk kell mi az hogy loader.

A Loader feladata, hogy nagyobb oldalaknál betöltse a tartalmakat úgy, hogy közben a látogatót tájékoztatja a töltés folyamatáról. Erre azért van szükség, mert így amikor a látogató bejut az oldalra már a teljes tartalom a böngésző cache-ében lesz így a böngészés teljesen akadás mentes lehet. A loadereket leginkább flash alapú weboldalaknál szokták alkalmazni, hiszen ezen oldalak mérete meghaladhatja a 10Mbyte-ot is.

Azért, hogy a letöltés ne csak unalmas forgó ikonokkal legyen illusztrálva az igényesebb Flash oldal készítők mindenféle vicces szórakoztató illetve témába vágó animációt használnak a betöltéskor. A PrettyLoader oldala pontosan az ilyen animációk összegyűjtésére jött létre. Itt megtekinthetjük a legnagyobb multik legdrágább flash loadereit köztük a Nike, Ford vagy akár a Playstation egykori oldalaiét is.

A gyűjteményből biztosan mindenki tud majd ihletet meríteni, aki mostanában flash oldal készítésre adja a fejét.

A legjobb flash loaderek gyűjteménye

#totalstudio