Menu      

Ikonok minden mennyiségben

Aki valaha is rakott össze honlapot, az biztosan beleakadt, abba a problémába, hogy bizonyos szolgáltatásokhoz az oldalon ikonokat kellene rendelni. Ikonokat találni azonban nem mindig olyan egyszerű feladat. Nos ezzel a bejegyzéssel szeretném mindenki életét megkönnyíteni és két olyan oldalt ajánlani, amin nagyon sok ikont találhatunk és természetesen mindezt ingyen!
Az első Site Find Icons névre hallgat, a sokat mondó név mögött pedig igen jó és nagy tartalom is áll. Közel 288 ezer ikon közül keresgélhetünk, egy igen egyszerű kereső segítségével. A keresés elindítása után különböző nagyszerű szűrőkkel szűkíthetjük, a tartalmat eszerint megadhatjuk, hogy mondjuk csak a kék árnyalatú ikonokat szeretnénk látni vagy csak az adott méretű, stílusú képeket. Mindenkinek csak ajánlani tudom, íme a link.
A második oldal inkább ikon csomagokat tartalmaz több mint 600 ikonnal, amelyek között nagy számban találhatunk közösségi hálózat ikonokat igy Twitter, Youtube, Facebook és az összes ismertebb nagy közösségi portál átdolgozott ikonját. A keresés itt kicsit nehezebb, tehát inkább azok számára ajánlott az oldal, akik tudják, mit akarnak megtalálni.
Ikonok minden mennyiségben

#totalstudio