Menu      

Facebook LikeBox problémák és cégünk álláspontja

Tisztel Ügyfeleink, a Facebook tegnapi frissítésével megszűnt a lehetőség egyedileg formázott Facebook Like Box-ok alkalmazására így az általunk korábban készített oldalakon előfordulhatnak szétcsúszások a közösségi dobozban. Ismerje meg cégünk álláspontját a történtekkel és a javítással kapcsolatban.
A Facebook 2013 február 8-i frissítésével ismét lehetővé tette a külső CSS-ek használatát a Facebook Likeboxokhoz, tehát a ismét használható az oldalunkon megtalálható módszer és egyedi Facebook LIkeboxok helyezhetőek el az oldalakon, azonban a Like funkcióját nem tudja betölteni, mert nem lehet klikkelni a gombra. Érdemes egy külön like gombot elhelyezni erre a célra.

Cégünk a történteket nem tekinti a garanciális alap részének
, hiszen tőlünk független okok miatt lettek „rondák és rendezetlenek" a Facebook LikeBox-ok. Jelenlegi ismereteink szerint nincs lehetőség egyedi kinézetű Facebook dobozt készíteni, tehát csak az alábbi képen látható világos és sötét eredeti Facebook kinézet használható.



Amennyiben Önnek a továbbiakban is szüksége van a FaceBook dobozra oldalán, akkor vállaljuk a lehetőségekhez képest a maximális esztétikát kihozni a dobozból az Ön oldalán, ennek a kalkulált egyszeri költsége: 4200 Ft + ÁFA.
Amennyiben szeretné megrendelni a módosítást kérjük keresse kapcsolattartóját vagy írjon az info@totalstudio.hu címre.

A jelenlegi helyzet szerint az általunk írt segédlet sem működik a továbbiakban, amint lesz bármiféle megoldás (erre jelenleg kicsi az esély megnézvén a Facebook új kódjait) arról azonnal beszámolunk. A Facebook Likebox egyénivé tehető paraméterei a következők mostantól:

  • Facebook LIkebox háttér színe
  • Facebook LIkebox keret színe (el lehet tüntetni ha ugyanolyan színűre állítjuk mint a háttér. Átmenetes hátterek esetén is van módszer az eltűntetésére.)
  • Magasság, szélesség
  • Facebook közösségi modul eltüntethető az aljáról
  • A képek alatti vonal eltűntethető
  • Extrém esetben vállajuk a Tetszik gomb rész alatti vonal eltűntetését is

Ezeken túl semmi más nem változtatható a továbbiakban és a nevek is eltűntek a képek alól, csak egy képekből álló mozaikot láthatunk a Like Box-ban.

Facebook LikeBox problémák és cégünk álláspontja

#totalstudio