Menu      

Valami új...

Február 14-én, azaz a szerelmesek napján – mivel a munkánk a szerelmünk - végre kiélesítettük új weboldalunkat. Nem kis előkészületek és küzdelmek árán született meg a www.totalstudio.hu friss verziója, de bizony minden fáradtságot megért, hiszen nem holmi toldozgatás, javítgatás történt rajta, hanem az egész oldal teljesen új koncepciót kapott és a kinézetét is a mai trendeknek megfelelően alakítottuk ki.

Nézzük a legfontosabb elemeket, amelyek igazán trendivé varázsolták a weboldalunkat:

  • A Total Studio új oldala video hátteret kapott a statikus képi megoldás helyett. Miért? Mert a gyors internet elterjedésével a weboldalakon a video használat egyre népszerűbb.
  • Teljes szélességű képek, paralax grafikai elemek. Mi ez? Jó pár éve hódít a paralax technológia, azaz amikor a háttér és a tartalom eltérő sebességgel mozog, vagy az egyik fixen marad és felette gördül el a tartalom. A teljes szélességű, nagy képek a jövőben is a leggyakoribb elemek lesznek a weboldalakon.
  • Feltűnő színek. Mi a kéket választottuk a saját oldalunkhoz, mert a megalakulásunk óta ez a brand színünk, de a trendek is afelé mutatnak, hogy a minél erősebb, feltűnőbb színek dominálnak most, avagy éppen a teljes pasztellba borulás. Mi inkább az előzőt választottuk.
  • Reszponzív design. Azt hiszem, ezt már nem is kell magyarázni. A mobil eszközökön is remekül mutató megjelenés ma már alapkövetelmény.
  • Az aloldalakon törekedtünk a hajtás fölötti részben tartalom közlésre, melyre továbbra is azért van szükség, mert a felhasználók ritkán görgetnek az oldal aljára, általában az oldal feléig jutnak el, így addig minden fontos információt közölni kell velük. Ez a mobil verziókra nem igaz, gondoljunk csak a közösségi alkalmazásokra, ott órákon keresztül is görgethetünk J
  • CTA - Click To Action, jól látható helyen. Honlapot azért készítünk, hogy ügyfeleket szerezzünk, de ha az ügyfél nem talál meg minket, minden hiába volt. Ezért érdemes odafigyelnünk, hogy a kapcsolatfelvételre ösztönző gombokat jól látható helyre tegyük.
  • Rólunk mondták szekció, mert büszkék vagyunk rá, hogy rengeteg elégedett és visszatérő ügyfelünk van. S ha már van, miért ne dicsekednénk velük?
  • Hírek, cikkek. Ma már ez is alapkövetelmény egy weboldalnál, hiszen a statikus oldalak ideje rég lejárt. Aki nem foglalkozik az oldala karbantartásával, nem tölt fel új tartalmakat rá, nem frissíti, az bizony igencsak maga alatt vágja a fát, mert a találati listákon olyan hátra sorolja majd a kereső, hogy csak az találja meg, aki célzottan őt keresi.
  • Első sorban a látogatóknak szóló tartalom, másod sorban a keresőknek. Mert bár a keresőknek való megfelelés is nagyon fontos, ne feledjük, hogy a látogatókból lesz az ügyfél.
  • A belső linkek, tartalmak egymásra hivatkoznak. Már ez is alap. Linkeljünk, hogy a látogató biztosan megtalálja, amit keres. Nem rejtvény ez, hanem weboldal!

+1

  • Inspirációk. Ez csak úgy, mert szeretjük, mert ezek vagyunk mi, és mert reméljük, hogy a látogatóinknak is tetszeni fogJ

#totalstudio