Menu      

Döntőben az Alberlet.hu

Döntőbe került a szeptemberben nevezésre küldött Albérlet.hu (TotalStudio referencia) weboldal a Magyar Tartalomipari Szövetség által megrendezésre kerülő eFestival 2010 versenyében.
„2010-ben ismét megrendeztük a hazai online és a multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestivalt. A verseny célja, arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a felhasználóknak.
A bírálat elsődleges szempontja a forma és tartalom egysége és felhasználó-barátsága (hozzáférhetőség, szabványosság, könnyű kezelhetőség). 2010. évtől a versenyre nevezett honlapokat az előzsűrizés folyamán felhasználóbarát minősítési rendszer alapján értékeltük. Csak azok a honlapok érhettek el helyezést, amelyek a felhasználóbarát értékelés alapján teljesítették a minősítési követelmények 65%-át. Ezen értékelési mód a digitális tartalomtermékekre nem vonatkozott. „


A nyertesek 9 kategóriában kerültek meghatározásra, ezen felül 8 különdíjat és 1 életműdíjat osztunk ki. Döntőbe azok a pályaművek kerültek, melyek az előzsűrizés folyamán a Felhasználóbarát minősítésen sikeresen, 65% felett teljesítettek.

A díjkiosztó október 28. án lesz a Magyar Telekom központjában.

Döntőben az Alberlet.hu

#totalstudio