Menu      

Megvették az első hazai digitális Rubik kockát

Rekordáron talált gazdára az ország első Digitális Rubik kockája. A klasszikus forgatások nélkül, csupán érintéssel kirakható bűvös kocka 150 500 forintért kelt el az ötödik Vatera Premieren.
A március első felében futó különleges árverésre több mint 34 ezer vaterázó volt kíváncsi. Az aukcióból befolyt teljes összeget jótékony célra, az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére ajánlották fel. A Digitális Rubik kocka éppúgy a probléma megoldására és logikai készségekre épít, mint klasszikus elődje, azonban oldalait érintő felületek alkotják. Az érintésérzékeny kockát további digitális újdonságok követik majd: a Rubik Slide - más néven Rubik "Tolókás" - logikai játék digitalizált változata ősszel mutatkozik be a hazai közönség előtt.

Az online piactéren immár ötödik alkalommal vetélkedtek különlegességekért az egyedi termékek gyűjtői: korábban Vatera Premieren talált gazdára az ország első Motorola ékszertelefonja, a magyar jégkorong-válogatott A-csoportos világbajnokságára tervezett meze, és hazai divattervezők exkluzív alkotásai is. A világ legnépszerűbb játékának digitális változatát újabb különlegességek követik majd a Vatera Premieren, de az új termékeket egyelőre titok övezi.

A különleges árveréseken befolyt összeg mindig jótékony célt szolgál. A Rubik kocka hazai forgalmazója és a Vatera a most összegyűlt összeget az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány javára ajánlotta fel. "A Moszkvában megrendezendő Daganatos Betegségből Felgyógyult Gyermekek Győzelmi Játékára két kisgyerek utazhat majd el ebből az összegből. A vaterázók adakozókedve minden várakozásunkat felülmúlta!"- mondta Dr. Bakó Katalin, az alapítvány képviselője, adta hírül az SG.hu.

Megvették az első hazai digitális Rubik kockát

#totalstudio